Cele mai bune jocuri xbox game pass

ÔśůÔśůÔśůÔśůÔśů 198 reviews

V-a╚Ťi decis s─â aborda╚Ťi ecosistemul de jocuri Microsoft ╚Öi arunca╚Ťi o privire la catalogul de abonamente Xbox Game Pass f─âr─â sfâr╚Öit. Cu toate acestea, titlurile prezente sunt foarte multe ╚Öi este u╚Öor s─â ratezi o "perl─â ascuns─â". Deci ai venit pân─â aici c─âutând sfaturi. Nu v─â face╚Ťi griji: a╚Ťi venit la locul potrivit╚Ü

În acest ghid m─â voi concentra, de fapt, pe cele mai bune jocuri Xbox Game Pass. În cazul în care v─â întreba╚Ťi, nu voi lua în considerare numai consola de abonament, dar voi oferi, de asemenea, cu detalii cu privire la pc lume. Nu va fi, de asemenea, o modalitate de a merge în diferite genuri, astfel încât s─â pute╚Ťi g─âsi titlul care este potrivit pentru tine.

Ce spui? Ai de gând s─â "se arunca cu capul" în imens Xbox Game Pass catalog? În opinia mea, nu pute╚Ťi a╚Ötepta pentru a afla ce surprize Microsoft a decis s─â rezerve pentru abona╚Ťi. Haide, atunci, mai jos ve╚Ťi g─âsi toate indica╚Ťiile necesare. Acestea fiind spuse, nu mai am nimic de f─âcut, dar v─â doresc lectur─â bun─â ╚Öi distrac╚Ťie bun─â╚Ü

Informa╚Ťii preliminare

Giochi Game Pass

Înainte de a intra în detalii despre ceea ce cred c─â sunt cele mai bune jocuri Xbox Game Pass, credc─â a╚Ťi putea fi interesat s─â afla╚Ťi mai multe despre posibilit─â╚Ťile de abonament.

Ei bine, Xbox Game Pass este un serviciu de abonament care v─â permite s─â accesa╚Ťi un catalog vast de jocuri video, acestea sunt peste 100de titluri, pur ╚Öi simplu plata ceea ce solicita╚Ťi pe o baz─â lunar─â. Titlurile pot fi desc─ârcate de pe console ╚Öi/sau PC-uri în func╚Ťie de tipul de abonament ales, dar r─âmân în catalog numai pentru o anumit─â perioad─â de timp.

În plus, titlurile Game Pass r─âmân accesibile numai atât timp cât ave╚Ťi un abonament valid. Pe de alt─â parte, de la Xbox One începând acest lucru se întâmpl─â, de asemenea, pentru jocuri cu titluri de aur,care este, cele care vin cuabonament Live Gold (necesare pentru a juca online).

Vorbind de acesta din urm─â, acest lucru este în cazul în care tipul de abonament intr─â în joc. Xbox Game Pass este disponibil în trei versiuni: UltimateGame Pass pentru console ╚Öi Game Pass pentru PC. Primul este "non plus ultra" de abonamente: 12.99 euro pe lun─â ╚Öi ave╚Ťi atât PC-ul ╚Öi consola Game Pass, precum ╚Öi posibilitatea de a juca în cloud (pentru moment numai de la dispozitive mobile) ╚Öi built-in abonament de aur. Nu lipsesc selec╚Ťia EA Play. Pune pur ╚Öi simplu, nu e totul: jocuri ╚Öi ╚Öansa de a avea distractiv online.

De asemenea, demn de remarcat este promovarea Microsoft (activ la momentul în care scriu acest ghid), care v─â permite s─â converti╚Ťi Xbox Live Gold abonamente la Game Pass Ultimate,pân─â la 36 de luni. Mai multe informa╚Ťii aici.

Xbox Series S Game Pass

Este u╚Öor s─â ne imagin─âm la ce se refer─â celelalte dou─â versiuni ale Game Pass,ambele propuse la 9,99 euro pe lun─â. Acestea din urm─â permit accesul la cataloagele respective legate de platform─â, precum╚Öi pentru a profita de reducerile dedicate abona╚Ťilor.

În orice caz, pentru mai multe detalii cu privire la propunerile Microsoft, pute╚Ťi consulta tutorialul meu cu privire la modul în care xbox game pass func╚Ťioneaz─â,în care am delved în continuare în aceast─â chestiune.

 

În rest, v─â reamintesc c─â catalogul poate varia de la un moment la altul,deoarece sistemul de sosire ╚Öi lansare a titlurilor func╚Ťioneaz─â într-un mod similar cu ceea ce se întâmpl─â, de exemplu, pe servicii precum Netflix. Din acest motiv, titlurile din acest tutorial (pe care îl voi actualiza periodic) pot fi retrase din serviciu în timp. Excep╚Ťia titlurilor ╚Öi studiourilor Microsoft de╚Ťinute de compania Redmond, care nu au probleme cu drepturile, nu expir─â niciodat─â ╚Öi sunt întotdeauna prezente în catalogul Game Pass.

A tal proposito, ti nella guida ti lascerò anche i link per acquistare i giochi in formato digitale e fisico, da usare qualora un titolo iniziato con il Pass dovesse scaderti e avessi dunque bisogno di acquistarlo in modalità “tradizionale”.

 

Migliori giochi Xbox Game Pass per console

Dopo averti illustrato quali sono le possibilità offerte dall’ecosistema Microsoft mediante il Game Pass, direi che è giunta l’ora di analizzare i titoli per console parte della sottoscrizione che ritengo più validi. Visto il numero di videogiochi coinvolti, ho deciso di effettuare una suddivisione per genere, che ti consente di orientarti meglio all’interno del catalogo.

Voi examina în detaliu unele dintre cele mai populare categorii, ╚Öi anume de ac╚Ťiune / aventur─â ╚Öi curse / sport, dar apoi va exista o oportunitate de a analiza, un pic mai repede, de asemenea, posibilit─â╚Ťile oferite de alte genuri, de multe ori apreciate de c─âtre juc─âtorii care sunt obi╚Önui╚Ťi s─â întreb de multe ori despre aceast─â lume. Procedând astfel, ve╚Ťi fi în m─âsur─â s─â fac─â alegerea mai repede ╚Öi nu va "te plictise╚Öti" cu prea multe indica╚Ťii despre titluri le ╚Öti╚Ťi, probabil, deja.

 

Ac╚Ťiune ╚Öi aventur─â

Dac─â sunte╚Ťi în c─âutarea pentru adrenalin─â pur─â, genul de ac╚Ťiune ╚Öi aventur─â este, probabil, pentru tine. Nu, cu toate acestea, face gre╚Öeala de a gândi c─â toate jocurile de acest tip sunt acelea╚Öi, din moment ce se deplaseaz─â într-o limit─â foarte larg─â.

Mediul

The Medium Xbox

The Medium este unul dintre primele titluri reale lansate pentru consolele microsoft din a 9-a genera╚Ťie, ╚Öi anume Xbox Series X ╚Öi Xbox Series S. Aceast─â oroare psihologic─â lansat─â la începutul anului 2021 ╚Öi dezvoltat─â de Echipa Bloober a catalizat, a╚Öadar, aten╚Ťia juc─âtorilor ╚Öi datorit─â naturii sale "next-gen".

Doar un medium poate rezolva un mister întunecat,mergând pân─â la a descoperi secretele unui hotel abandonat. Ve╚Ťi trece între dou─âlumi, real ╚Öi spiritual, descoperind adev─ârurile din spatele ambelor. Pe de alt─â parte, fiecare medalie are dezavantajul ei.

Acest lucru nu este exact un titlu triplu AAA, dar este o experien╚Ť─â bun─â ╚Öi apreciat de mul╚Ťi juc─âtori care de╚Ťin console de genera╚Ťie a 9-a. Îl pute╚Ťi g─âsi, inclus în Game Pass, prin Microsoft Store.

Resident Evil 7

Resident Evil 7 Xbox Game Pass

Saga Resident Evil nu are nevoie de prea multe introduceri: acestea sunt jocuri video care au scris povestea genului horror de supravie╚Ťuire. Resident Evil 7 este, potrivit multora, unul dintre cele mai bune capitole din serie.

Povestea îl pune pe juc─âtor în locul lui Ethan Winters,c─âutându-╚Öi so╚Ťia, Mia, care i-a trimis un mesaj destul de ciudat. Winters credea c─â femeia a murit, dar acum exist─â o ╚Öans─â s─â fie în Louisiana.

Primele indicii reale sunt în apropierea unei case abandonate, în apropierea a ceea ce pare a fi un vehicul apar╚Ťinând unui echipaj de televiziune. De atunci vor exista mai multe aspecte narative, în stil horror de supravie╚Ťuire pur─â.

Resident Evil 7 poate fi desc─ârcat prin Microsoft Store.

Marea Ho╚Ťilor

Sea of Thieves Xbox Game Pass

Sunt con╚Ötient de faptul c─â am men╚Ťionat mai multe jocuri care nu sunt exact "vesel". Nu v─â face╚Ťi griji, exist─â, de asemenea, ceva relaxant despre Xbox Game Pass, care este Marea Ho╚Ťilor.

Este un joc care are o hart─â mare împ─ârt─â╚Öit─â cu al╚Ťi juc─âtori, toate în c─âutarea de comori ╚Öi aventuri cu propriile lor b─ârci. Navigheaz─â în marea frumoas─â a M─ârii Ho╚Ťilor, încercând s─â evite pericolele, poate joc unele melodie mare, este o relaxare care câteva zile pot permite.

Între b─âuturi, pute╚Ťi g─âsi comori, precum ╚Öis─â accepte misiuni care v─â vor face s─â merge╚Ťi în c─âutare de schelete. Acest lucru nu este de a men╚Ťiona posibilitatea de a face cu comercian╚Ťii, aducându-le bunuri sau de cump─ârare a acestora.

Dac─â dori╚Ťi s─â v─â cufunda╚Ťi în experien╚Ťa Sea of Thieves, pute╚Ťi pleca acum: desc─ârca╚Ťi-l de la Microsoft Store.

Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight Xbox Game Pass

Cine nu e un fan al Cavalerului Întunecat? Batman Arkham Knight este una dintre cele mai bune metode de a-l imita ╚Öi de a profita de abilit─â╚Ťile sale impresionante.

Arkham Knight începe la scurt timp dup─â evenimentele din bine-cunoscut Arkham City, doar atunci când Bruce Wayne ╚Öi întreprinderile sale Wayne au început un proiect de reamenajare pentru ora╚Ö. În cele din urm─â totul pare s─â mearg─â conform destina╚Ťiei, atât de mult încât Batman nici m─âcar nu apare.

R─âuf─âc─âtorii din Gotham City par s─â fie speria╚Ťi de Figura Cavalerului Întunecat dup─â ce s-a întâmplat, dar în curând un nou inamic de temut îl for╚Ťeaz─â pe Batman, precum ╚Öi pe juc─âtor, s─â revin─â pe scen─â cu stil.

Batman Arkham Knight este disponibil prin intermediul Microsoft Store.

The Falconeer

The Falconeer Xbox

Printre xbox seria X ╚Öi seria s lansa jocuri (dar, de asemenea, compatibil cu Xbox One), este Falconeer. Este o produc╚Ťie realizat─â de o singur─â persoan─â, ╚Öi anume Tomas Sala, care reu╚Öe╚Öte s─â r─âmân─â în inimile juc─âtorilor.

Marele Ursee este o lume misterioas─â care merit─â cu siguran╚Ť─â s─â fie explorat─â. Duelurile frenetice din zbor reprezint─â "inima" gameplay-ului, dar în fundal exist─â o lupt─â între fac╚Ťiuni care nu pot decât s─â excite utilizatorul, datorit─â stilului grafic ╚Öiatmosferei deosebit de reu╚Öite.

Falconeer poate fi definit ca un "indie magic". Îl pute╚Ťi g─âsi în Microsoft Store.

 

Curse și sport

Fie c─â dori╚Ťi s─â zip pe asfalt, lovi cu piciorul mingea sau pumn unii adversari, de curse ╚Öi sport gen cu siguran╚Ť─â are experien╚Ťe bune pentru a v─â oferi.

Need for Speed Heat (EA Play)

Need for Speed Heat Xbox Game Pass

Need for Speed serie de jocuri video cu siguran╚Ť─â nu are nevoie de prea multe introduceri, mai ales pentru cei care au fost dating mediu de joc video de ani de zile, probabil, din zilele de Underground ╚Öi Most Wanted. Saga nu mai este, probabil, la aceast─â glorie, dar Need for Speed Heat,lansat în 2019, reprezint─â cu siguran╚Ť─â o experien╚Ť─â extraordinar─â.

Titlul se bazeaz─â foarte mult pe ciclul zi / noapte,care s─â permit─â juc─âtorului s─â tr─âiasc─â în fiecare zi, dup─â dore╚Öte. Corup╚Ťia este agresiv─â în Palm City ╚Öi, din p─âcate, lumea curselor nu este scutit─â de acest flagel agresiv.

Va trebui apoi s─â încerce s─â stabileasc─â situa╚Ťia, încercând s─â urce "clasamentele" împotriva tuturor a╚Ötept─ârilor. Dac─â accepta╚Ťi provocarea, tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â începe╚Ťi desc─ârcarea din Microsoft Store,deoarece este inclus─â în EA Play (Xbox Game Pass Ultimate). De asemenea, v─â reamintesc c─â pe aceste pagini pute╚Ťi g─âsi, de asemenea, unele indica╚Ťii cu privire la modul de a face bani pe Need for Speed Heat.

Asieta cursei

Assetto Corsa Game Pass

Ce spui? Nu v─â place arcade jocuri video de curse foarte mult ╚Öi ar dori ceva mai "realist"? În acest caz, nu pot decât s─â recomand Assetto Corsa,dezvoltat de casa italian─â de software Kunos Simulazioni.

Este un joc cunoscut peste tot în lume în special pentru calit─â╚Ťile sale de simulare,capabil s─â ofere o experien╚Ť─â care nu se g─âse╚Öte în orice alt joc pentru cei mai exigen╚Ťi utilizatori. Dac─â sunte╚Ťi un astfel de fan, nu pute╚Ťi pierde Assetto Corsa.

Pentru a începe cursele, desc─ârca╚Ťi jocul de la Microsoft Store.

Forza Orizont 4

Forza Horizon 4 Game Pass

Seria de jocuri video Forza Horizon este una dintre cele mai populare printre cei care au o consol─â Xbox. Printre punctele sale forte exist─â, de asemenea, un sector tehnic de multe ori "divizare".

În Forza Horizon 4 utilizatorul este dus în Marea Britanie,unde poate modifica ╚Öi conduce o flot─â de peste 450 de ma╚Öini. Explorarea, crearea, curse╚Öi, desigur, salturi va fi o parte integrant─â a experien╚Ťei.

Ce mai a╚Ötep╚Ťi? Forza Horizon este acolo de a╚Öteptare pentru tine, pe Microsoft Store.

FIFA (EA Play)

FIFA Xbox Game Pass

FIFA. Acest termen este suficient pentru a clarifica imediat ceea ce se în╚Ťelege. Seria istoric─â Electronic Arts este deosebit de popular─â în Italia, a╚Öa c─â nici m─âcar nu trebuie s─â explici prea multe despre ceea ce este.

Între meciuriprietenale ╚Öi moduri online, ar fi inevitabila Echip─â Ultimate,ve╚Ťi avea cu siguran╚Ť─â o mul╚Ťime de distrac╚Ťie aducând juc─âtorii prefera╚Ťi în partea de sus a clasamentului interna╚Ťional.

In questo caso ho fornito delle indicazioni generali perché FIFA viene rilasciato su base annuale. Questo significa che su Xbox Game Pass Ultimate, mediante EA Play, puoi trovare svariati capitoli della serie calcistica di EA.

In genere è possibile scaricare in modo completo il capitolo precedente a quello attuale, mentre spesso è disponibile anche una prova di anteprima dalla durata di 10 ore della versione uscita più di recente. In ogni caso, sicuramente il Game Pass Ultimate può fornirti ottime soddisfazioni.

PES

LED

Il rivale per eccellenza di FIFA, PES di Konami, è disponibile nella sua edizione più recente su Game Pass. Gode di licenze esclusive, un’ottima grafica e un gameplay che, a detta di molti, risulta più realistico di quello del calcistico EA. Da provare sicuramente, anche solo per divertirsi ogni tanto in qualche match online e/o con gli amici╚Ü

Puoi trovare PES anche sul Microsoft Store.

 

EA Sports UFC 3 (EA Play)

EA Sports UFC 3 Xbox Game Pass

Uscito nel 2018, EA Sports UFC 3 è il gioco perfetto per gli amanti delle arti marziali miste. D’altronde, in copertina c’è Conor McGregor.

Dalla Ultimate Fighting Championship (UFC) alla modalità multigiocatore: non manca niente per chi è solito seguire questo mondo. Tra un combattimento e l’altro, sicuramente troverai pane per i tuoi denti, vista anche la presenza di oltre 200 lottatori in 10 classi di peso.

Se vuoi partire con i combattimenti, il download ti attende mediante il Microsoft Store.

 

Giochi di ruolo

Monster Hunter World Xbox Game Pass

Mettiti da parte molto tempo libero: se sceglierai il giusto gioco di ruolo, ti immergerai e divertirai talmente tanto che passerai centinaia di ore all’interno di quel mondo.

Si tratta di una categoria di titoli che, anche per via del tempo richiesto per essere portati a termine, non si adatta ad essere descritta in modo completo in questa sede. Per questo motivo, ti fornisco delle rapide indicazioni sui titoli che ritengo più validi.

 • Monster Hunter: World: immergiti nei panni di un cacciatore di mostri e dai vita a battaglie emozionanti, da solo o in cooperativa. La serie è una delle più popolari di questo genere.
 • The Witcher 3: Wild Hunt:Doneaza un penny pentru witcher dumneavoastr─â ╚Öi cufunda-te într-un cadru fantezie punctat─â cu obiective turistice interesante, de la ora╚Öe comerciale la insule pline de pirati vikingi. Evident, e╚Öti Geralt din Rivia.
 • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition: unul dintre jocurile cu mai multe edi╚Ťii de pe pia╚Ťa jocurilor de noroc. Probabil c─â e de ajuns s─â te fac─â s─â în╚Ťelegi amploarea succesului lui Skyrim. Pe de alt─â parte, dragonii câ╚Ötig─â întotdeauna.
 
 • Lumi exterioare:cufunda-te în viitor ╚Öi s─â încerce s─â nu-l rup─â. Dac─â v─â place science fiction, acest RPG poate face absolut pentru tine. Ce mai a╚Ötep╚Ťi? Încearc─â s─â pui cap─ât amenin╚Ť─ârii care ar putea distruge colonia Halcyon înainte de a fi prea târziu.
 • Kingdom Hearts III:Sora, Donald Duck, Goofy ╚Öi Mickey Mouse nevoie de ajutorul tau in acest RPG de ac╚Ťiune. Atmosfera de vis ╚Öi prezen╚Ťa personajelor Disney asigur─â o "atingere magic─â". Foarte recomandat.

 

Shooter

Gears 5 Xbox Game Pass

Scoaterea du╚Ömanilor este întotdeauna distractiv, mai ales atunci când ave╚Ťi un shooter valabil la dispozi╚Ťia dumneavoastr─â. Pe Xbox Game Pass nu exist─â cu siguran╚Ť─â nici o lips─â de alternative în aceast─â privin╚Ť─â.

Titlurile implicate sunt atât de populare încât nici m─âcar nu au nevoie de atât de multe prezent─âri.

 • Gears 5:Cufunda-te într-un shooter la persoana a treia în cazul în care va trebui s─â descopere un mister legate de unele co╚Ömaruri legate de roi. Între campanie, modul online ╚Öi ac╚Ťiunile de pompare a adrenalinei, distrac╚Ťia este garantat─â.
 • Halo 5: Guardians- este considerat de mul╚Ťi a fi unul dintre cele mai ambi╚Ťioase capitole din saga istoric─â Master Chief. Un titlu care nu trebuie ratat, mai ales dac─â sunte╚Ťi un fan al saga. Nu uita de multiplayer.
 • Battlefield V (EA Play):un shooter care poate p─âstra fanii distra╚Ťi în moduri multiplayer pentru sute de ore. Dac─â nu a╚Ťi încercat-o înc─â, aceasta este sansa ta.
 • DOOM etern:scoate hoardele de demoni rapid. Aceasta este ceea ce DOOM este cunoscut pentru. Acest capitol face exact ceea ce trebuie s─â fac─â, oferindu-v─â o mul╚Ťime de satisfac╚Ťie în termeni de distrac╚Ťie.

 

Metroidvania / Roguelike

Hollow Knight Xbox Game Pass

Lo so: questi generi potrebbero in un certo senso rientrare nel più ampio filone rappresentato dal genere azione e avventura, ma all’interno del catalogo di Xbox Game Pass ci sono talmente tanti titoli Metroidvania e Roguelike validi che vale la pena citarli a parte.

Se conosci questo genere è perché probabilmente sei un “vero intenditore”. Non scenderò dunque nel dettaglio dei singoli titoli, che probabilmente conosci già, ma di seguito puoi trovare una lista di quelli più validi che sono presenti sul Game Pass.

 • Hollow Knight Edizione Cuore di Vuoto: addentrati a Nidosacro in cerca di avventure, provando a scoprire cosa si cela dietro alla misteriosa infezione che sta generando pericolose creature.

 

 • Dead Cells: sei Il Prigioniero e non ti piace molto parlare. Non puoi realmente morire, dato che l’isola si riconfigura proceduralmente. Cerca di scoprire cosa succede in questo modo, ma soprattutto divertiti.
 • Guacamelee╚Ü 2: impersona Juan Aguacate, un luchador che si fa strada a suon di pugni, calci e ovviamente mosse di wrestling. Un titolo scanzonato che probabilmente ti strapperà più di qualche sorriso.

 

 • Ori and the Will of the Wisps: l’atmosfera cullante, nonché a tratti “malinconica”, di questo gioco dà vita a una sorta di poesia in movimento. Un’opera da mostrare a chi si ostina a sostenere che i videogiochi non sono arte.
 • Ori and the Blind Forest Definitive Edition: predecessore di Will of the Wisps, Blind Forest è il titolo da cui iniziare se non ti sei ancora avvicinato a questa serie. Lasciati cullare dalla splendida colonna sonora.

 

Party Game

Human Fall Flat Xbox Game Pass

Come dici? Hai intenzione di passare un pomeriggio spensierato con i tuoi amici, all’insegna di una produzione in grado di farti ridere a crepapelle? Bene, allora quello che stai cercando è indubbiamente un buon party game. Prenderò in considerazione anche alcuni titoli che si basano sull’online, dato che oggi non sono in pochi coloro che giocano “a distanza”.

Si tratta di titoli “semplici”, che possono tuttavia garantirti ottime soddisfazioni in termini di divertimento.

 • Human Fall Flat: aggrapparsi e cercare di superare livelli “platform” sarebbe facile, se non si impersonassero dei surreali personaggi che faticano anche solamente a tenersi in piedi. Un titolo da giocare in compagnia, che darà vita a inaspettate situazioni esilaranti.
 • Overcooked╚Ü 2: pronti? Via╚Ü Devi cucinare e portare più punti possibili alla tua squadra. Mi raccomando, non sbagliare ingredienti in quel breve lasso di tempo a tua disposizione.
 • Golf With Your Friends: prendi parte a rilassanti partite a golf insieme ai tuoi amici. Certo, alcuni tiri potrebbero far nascere qualche discussione in termini competitivi, ma alla fine del pomeriggio ti sarai divertito.
 • Moving Out: chi ha detto che fare un trasloco è noioso? Se fatto nel modo in cui lo si fa in Moving Out, tutto diventa molto divertente. Un gioco spensierato e ironico, sicuramente da provare.

 

Altri giochi validi su Xbox Game Pass per console

Minecraft Xbox Game Pass

Desigur, consola f─âr─â sfâr╚Öit Game Pass catalog ofer─â, de asemenea, multe alte perle în afar─â de cele men╚Ťionate mai sus.

Din acest motiv, am decis s─â dea spa╚Ťiu la o list─â de 10 alte titluri pe care le consider valabile, în general, ╚Öi ar putea s─â v─â dau idei interesante pentru sesiuni de jocuri.

 • Minecraft:Titlul lui Mojang nu are nevoie cu adev─ârat de nici o introducere. Exploreaz─â lumea "cuburilor" ╚Öi modeleaz─â-o cu fantezia ta, fie c─â este în modul supravie╚Ťuire sau creative. Pute╚Ťi g─âsi mai multe tutoriale legate de joc pe pagina site-ului meu dedicat Minecraft.
 • Star Wars Battlefront II:Dac─â sunte╚Ťi un fan al francizei Star Wars, acest shooter este cu siguranta o experienta de a tr─âi, atât în termeni de ╚Ťar─â ╚Öi multiplayer. Jocul poate fi ob╚Ťinut prin Game Pass Ultimate, deoarece este integrat în EA Play.
 • No Man's Sky:Explora╚Ťi planete ╚Öi supravie╚Ťui╚Ťi într-un joc sci-fi care exploateaz─â un univers generat procedural, care poate oferi surprize. Titlul Hello Games nu a fost primit în cel mai bun mod la lansare, dar este recuperarea actualizare la actualizare.
 • The Sims 4:simulatorul de ╚Öuruburi "prin excelen╚Ť─â. Încerca╚Ťi s─â conduc─â Sim tr─âie╚Öte în mod corect, ceea ce le conduce s─â aib─â cariere mari ╚Öi via╚Ťa social─â (sau nu, jocul este a ta). Jocul este inclus în EA Play, apoi accesibil prin Game Pass Ultimate. 
 • ARK survival evolved:dinozauri îmblânzi într-un titlu vast ╚Öi unic. Hunt, plante ╚Öi de a construi pentru a supravie╚Ťui ╚Öi du-te mai departe ╚Öi mai departe în descoperirea lumii de ARK.
 • O cale de ie╚Öire:Dac─â sunte╚Ťi în c─âutarea pentru ceva diferit decât de obicei, acest titlu inclus în EA Play ar putea fi pentru tine. Este, de fapt, o aventur─â co-op care spune despre evadarea din închisoare ╚Öi diverse alte aventuri ulterioare. Suna un prieten: e distractiv╚Ü
 • Bun─â ziua vecin:vecinii sunt întotdeauna un mister, cine ╚Ötie ce se ascund în casa lor. În acest joc ve╚Ťi descoperi doar acest secret incredibil, intrând în pivni╚Ť─â ciudat de vecinul t─âu virtual înfior─âtor.
 • Titanfall 2:Înainte de a da na╚Ötere bine-cunoscutului Battle Royale Apex Legends,Respawn Entertainment a creat un mare shooter bazat pe Titan. Din p─âcate, titlul nu a fost exact un succes în ceea ce prive╚Öte vânz─ârile, dar dac─â v─â place sexul v─â recomand─âm s─â-l dau un try.
 • Dead by Daylight:Evadare de la un criminal nemilos, sau impersonal tine, în acest joc video rapid-paced care se bazeaz─â pe multiplayer. Scopul supravie╚Ťuitorilor este s─â repare generatoarele ╚Öi s─â scape, în timp ce uciga╚Öul îl cunoa╚Öte deja.
 • Star Wars Jedi Fallen Order: Lansat în 2019 ╚Öi inclus în EA Play, este un titlu bazat pe universul Star Wars realizat de Respawn Entertainment, ╚Öi anume autorii Apex Legends ╚Öi Titanfall 2. Mai vrei s─â spui ceva?

Migliori giochi Xbox Game Pass PC

Migliori giochi Xbox Game Pass PC

Come dici? Hai intenzione di effettuare la sottoscrizione al Game Pass per PC e vorresti avere qualche indicazione in merito alle divergenze con il catalogo console? Ebbene, ti spiego subito la situazione╚Ü

PC e console sono due piattaforme diverse, basti pensare al metodo di input principale: mouse e tastiera contro controller. Per questo motivo, Microsoft ha deciso di differenziare i vari abbonamenti, fornendo una base di giochi in comune, ma inserendo giochi esclusivi per PC o per console.

In parole povere, i consigli che ti ho fornito nel capitolo per Xbox rimangono validi anche per computer, ma non tutti i giochi citati sono disponibili nel Game Pass per PC. Infatti, ci sono delle mancanze importanti (su computer sono assenti titoli come The Witcher 3 e Monster Hunter World, giusto per citarne due). Tuttavia, ci sono anche delle aggiunte che su console non fanno capolino, ad esempio Microsoft Flight Simulator e Among Us.

Mi accingo, dunque, a fornirti qualche consiglio specifico per questa piattaforma, dandoti delle indicazioni su quelli ritengo essere i migliori titoli in tal senso. Sarò breve, in quanto ho già descritto molti videogiochi interessanti in precedenza in questa guida.

 • Control: uno sparatutto in in terza persona in cui il giocatore entra in contatto con delle forze sovrannaturali che porteranno la protagonista alla ricerca della verità dietro alla scomparsa di suo fratello. Perché lo consiglio per PC? Il gioco fa uso di tecnologie come il DLSS, quindi se disponi di una scheda video RTX potrebbe interessarti.
 • Microsoft Flight Simulator: non c’è niente di più rilassante che sorvolare la Terra a bordo del proprio velivolo. Prenditi un po’ di tempo libero ed esplora dall’alto le bellezze del nostro Pianeta. La versione inclusa nel Game Pass è quella Standard.
 • Halo: Master Chief Collection:toate cele ╚Öase jocuri clasice Halo într-o singur─â colec╚Ťie. Dac─â a╚Ťi pierdut aceast─â saga istorice, poate pentru c─â nu a╚Ťi avut niciodat─â o consol─â Xbox, acesta este momentul tau.
 • Printre noi:un titlu multiplayer distractiv în cazul în care supravie╚Ťuirea este totul. Între în╚Öel─âciune, sabotaj, sarcini care trebuie îndeplinite, discu╚Ťii ╚Öi cei care au mai mult, nu va fi u╚Öor s─â-l g─âsim pe impostor. Pute╚Ťi g─âsi unele ghiduri interesante pe pagina de site-ul meu dedicat printre noi.
 • Age of Empires III Definitive Edition:Chiar are nevoie de prezent─âri? Edi╚Ťia final─â a capitolului istoric al saga jocurilor video strategice a ap─ârut la sfâr╚Öitul anului 2020 ╚Öi este cea mai bun─â modalitate de a experimenta experien╚Ťa Age of Empires III.

Alte titluri deja acoperite în capitolul consol─â, dar care merit─â s─â fie men╚Ťionate aici, sunt Medium, Gears 5, Forza Horizon 4, ╚Öi Marea ho╚Ťilor.

Pute╚Ťi verifica titlurile curente disponibile cu abonamentul Microsoft prin intermediulsite-ului web microsoft oficial. Defilarea în jos a paginii v─â permite, de asemenea, s─â g─âsi╚Ťi filele Consol─â ╚Öi PC, care v─â permit s─â în╚Ťelege╚Ťi mai bine diferen╚Ťele dintre cele dou─â abonamente.