Cele mai bune controlere ps4

ÔśůÔśůÔśůÔśůÔść 134 reviews

E╚Öti un proprietar fericit playstation 4 ╚Öi te distrezi jucând titlurile preferate pe aceast─â consol─â. Cu toate acestea, începe╚Ťi s─â ave╚Ťi unele probleme cu controlerul. Deci, ai vrea s─â cumperi unul nou ╚Öi ai vrea un sfat în privin╚Ťa asta. A╚Öa stau lucrurile, nu? Atunci a╚Ö spune c─â ai ajuns la locul potrivit╚Ü

În ghidul de ast─âzi, de fapt, voi explica în detaliu care sunt cele mai bune controlere pentru PS4 oferindu-v─â toate indica╚Ťiile necesare cu privire la care sunt principalele aspecte s─â ia în considerare atunci când dori╚Ťi s─â cump─âra╚Ťi un pad bun. Nu va fi, de asemenea, o modalitate de a vorbi despre o multitudine de modele disponibile pentru cump─ârare, de gând s─â analizeze punctele sale forte ╚Öi limitele posibile.

Pe scurt, la sfâr╚Öitul tutoriale ve╚Ťi ╚Öti multe produse ╚Öi pute╚Ťi face alegerea într-un mod mai con╚Ötient. Ce spui? E╚Öti gata s─â continui? A╚Ö spune c─â da, din moment ce ai ajuns atât de departe ╚Öi pari foarte motivat s─â vrei s─â continui. Haide, atunci, tot ce trebuie s─â face╚Ťi este s─â ob╚Ťine╚Ťi confortabil ╚Öi s─â analizeze produsele pe care le g─âsi╚Ťi enumerate mai jos. Pot s─â v─â asigur c─â, în cele din urm─â, ve╚Ťi g─âsi controlerul care vi se potrive╚Öte cel mai bine. Au o bun─â citit ╚Öi s─â se distreze╚Ü

Informa╚Ťii preliminare

Controller PS4

Înainte de a v─â spune ce, în umila mea p─ârere, sunt cele mai bune controlere pentru PS4,cred c─â a╚Ťi putea fi interesat s─â afla╚Ťi mai multe despre aceast─â pia╚Ť─â diverse.

Exist─â mai multe tipuri de tampoane pentru PlayStation 4. În general, cea mai important─â caracteristic─â pentru a în╚Ťelege calitatea acestor modele este prezen╚Ťa licen╚Ťei Sony:cump─ârarea unui controler "aprobat" de compania japonez─â înseamn─â, de fapt, s─â se asigure c─â func╚Ťioneaz─â corect în orice context.

De obicei, imaginind dac─â un controler de╚Ťine licen╚Ťa sau nu este foarte simplu: doar uita-te dac─â logo-ul oficial PlayStation este prezent undeva în pad (este adesea situat pe butonul de start). În unele cazuri, cu toate acestea, acest lucru nu este cazul ╚Öi, prin urmare, pentru a risipi orice îndoieli cu privire la aceasta, am recomanda poate pentru a face unele de cercetare online cu privire la modelul implicat. În orice caz, în acest ghid m─â voi ocupa doar cu controlerele licen╚Ťiate Sony.

Un alt aspect care nu trebuie subestimat este metoda prin care controlerul se conecteaz─â la PlayStation 4. De fapt, exist─â ambele tampoane wireless care func╚Ťioneaz─â numai prin cablu. Un controler wireless permite o mai mare comoditate,dar unii juc─âtori profesioni╚Öti prefer─â s─â utilizeze tampoane de cablu,pentru a reduce timpii de r─âspuns cât mai mult posibil. Deci, ia decizia ta bazat─â pe ce tip de juc─âtor e╚Öti.

În cele din urm─â, am sf─âtui împotriva asculta pe cei care vând controlere modificate,de multe ori men╚Ťionate de termeni cioplit sau modded. Pune pur ╚Öi simplu, acestea din urm─â sunt folosite pentru a "ieftin" ╚Öi poate duce în condi╚Ťii de siguran╚Ť─â în interzicerea de la jocuri online. Pe scurt, nu prea are sens s─â v─â închide╚Ťi pe cont propriu distrac╚Ťia încercând s─â câ╚Ötiga╚Ťi în moduri care nu sunt acordate de dezvoltatori.

Cele mai bune controlere PS4

Cu clarific─ârile de mai sus, s─â trecem la afaceri ╚Öi de a afla care Sony-licen╚Ťiat PlayStation 4 controlere sunt cele mai interesante ale momentului- Sunt sigur c─â nu va fi greu presat pentru a g─âsi unul care ti se potriveste prea.

DualShock 4 V2

DualShock 4 V2

DualShock 4 V2, a doua încarnare a controlerului oficial PS4, cel care este inclus în pachetul de vânz─âri al consolei, este cel mai r─âspândit ╚Öi fiabil pad de pe pia╚Ť─â.

De fapt, vorbim despre un controler care poate func╚Ťiona atât f─âr─â fir, cât ╚Öi prin cablul din pachet, prin care are loc ╚Öi înc─ârcarea. Pozi╚Ťionarea butoanelor ╚Öi ergonomia au fost studiate în detaliu de Sony ╚Öi, de fapt, DualShock 4 V2 este apreciat de mul╚Ťi utilizatori PlayStation 4.

În mijloc exist─â un buton touchpad,convenabil pentru unele opera╚Ťiuni, ar fi scrierea, difuzoarele,care asigur─â o mai mare imersiune în unele jocuri, ╚Öi butonul Home,care v─â permite s─â reveni╚Ťi la ecranul principal al PlayStation 4 într-un ritm cardiac. De asemenea, excelent este prezen╚Ťa butonului Share,care este situat în stânga sus ╚Öi v─â permite s─â captura╚Ťi instantaneu filme sau capturi de ecran. Exist─â, de asemenea, mufa audio pentru c─â╚Öti, prezent în partea de jos a controlerului.

Principala diferen╚Ť─â dintre prima versiune a DualShock 4 ╚Öi cea despre care vorbim este legat─â de sistemul avansat de iluminare al zonei care se afl─â în partea de sus a controlerului (inclusiv bara delumin─â touchpad). De fapt, aceast─â zon─â este capabil de a schimba culoarea în func╚Ťie de ceea ce se întâmpl─â în unele jocuri,raportarea la utilizator, de exemplu, o situa╚Ťie în care personajul s─âu are via╚Ť─â pu╚Ťin.

Alte inova╚Ťii importante în compara╚Ťie cu cea anterioar─â sunt rezisten╚Ťa ╚Öi prezen╚Ťa mai mare a conexiunii de date USB,care v─â permite s─â v─â juca╚Ťi cu timpi de r─âspuns redusi la os, pur ╚Öi simplu prin conectarea controlerului de cablu la PlayStation 4. Desigur, DualShock 4 V2 este o valoare foarte bun─â pentru bani ╚Öi este, de asemenea, una dintre cele mai complete tampoane disponibile pe pia╚Ť─â.

 

Razer Raiju Tournament Edition

Razer Raiju Tournament Edition

Dac─â dori╚Ťi s─â vizeze niveluri ridicate ╚Öi scopul pentru competitiv, una dintre cele mai bune alegeri de pe pia╚Ť─â este Razer Raiju Tournament Edition. Echipat cu o licen╚Ť─â Sony, acesta este considerat de mul╚Ťi a fi cel mai bun controler PS4 pentru FPS,de╚Öi în mod clar poate fi, de asemenea, utilizat pentru alte genuri.

Una dintre caracteristicile unice ale pad-ului este prezen╚Ťa a 4 butoane multifunc╚Ťionale re-atribuibile,care sunt, de asemenea, deta╚Öabile ╚Öi pot fi folosite pentru a efectua ac╚Ťiuni mai rapid în cadrul jocurilor: un aspect de importan╚Ť─â fundamental─â în jocurile cu ritm rapid, ar fi shooterele.

De asemenea, eviden╚Ťiate este interesant Hair Trigger Mode, care, în esen╚Ť─â, merge la "blocare" declan╚Öeaz─â pentru a permite juc─âtorului pentru a trage ╚Öi scopul mai repede. Acest lucru poate permite un mare avantaj competitiv ╚Öi, prin urmare, nu este o coinciden╚Ť─â faptul c─â controlerul este, de asemenea, utilizat de mul╚Ťi profesioni╚Öti.

Razer Raiju Tournament Edition se conecteaz─â la PlayStation 4 atât prin Bluetooth, cât ╚Öi prin modul cu fir ╚Öi poate fi ajustat în ceea ce prive╚Öte vibra╚Ťiile, sensibilitatea ╚Öi tastele direct prin aplica╚Ťia gratuit─â Razer Raiju pentru PS4,disponibil─â atât pentru Android, cât ╚Öi pentru iOS.

Vorbind de design,forma este la jum─âtatea distan╚Ťei dintre cea a controlerului Xbox ╚Öi cea a pad-ului PS4,astfel încât estetic Razer Raiju Tournament Edition ar putea apela un pic la oricine. Soliditatea construc╚Ťiei este excelent─â (poate singurul defect este greutatea care vine cu ea, dar în realitate aceasta nu este o mare problem─â pentru mul╚Ťi utilizatori). Pute╚Ťi alege versiuni diferite cu culori diferite.

Revolu╚Ťia Nacon Pro 2

Nacon

Dac─â sunte╚Ťi în c─âutarea unui pad cu licen╚Ť─â Sony cu un design modern ╚Öi sunte╚Ťi un sus╚Ťin─âtor al pozi╚Ťion─ârii analogice asimetrice, Nacon Revolution Pro 2 ar putea fi pentru dvs.

Este un controler conceput pentru juc─âtorii profesioni╚Öti care prefer─â un aspect buton mai aproape de cea a Xbox pad decât cea a DualShock 4. Nacon Revolution Pro 2 se conecteaz─â la PlayStation 4 numai prin USB ╚Öi are unele caracteristici avansate concepute pentru juc─âtorii pro, de la capacitatea de a regla sensibilitatea de bastoane analogice la alegerea de a utiliza crucea direc╚Ťional─â 4 sau 8-way.

Soliditatea construc╚Ťiei este excelent─â ╚Öi, în general, controlerul ofer─â un sentiment "premium" în aceast─â privin╚Ť─â. Exist─â, de asemenea, mufa audio pentru c─â╚Öti, bara de lumin─â mici, touchpad, butonul Share ╚Öi butonul Home. Foarte interesant de utilizat portul USB Type-C,care v─â permite s─â preveni╚Ťi mai mult o posibil─â deconectare accidental─â a controlerului.

Unii utilizatori ╚Öi-au sucit nasul în fa╚Ťa deciziei Nacon de a nu permite utilizarea macrocomenzilor,adic─â ap─âs─âri de taste înregistrate care sunt apoi redate automat în prima versiune a acestui controler, dar, pe de alt─â parte, aceasta din urm─â nu poate fi folosit─â în timpul competi╚Ťiilor oficiale ╚Öi, prin urmare, pare o alegere rezonabil─â.

 

Revolu╚Ťia Nacon Pro 3

Nacon Revolution Pro 3

Este versiunea 3 a Nacon Revolution Pro deja v─âzut mai sus, dar cu cablu. În acest caz, este un controler licen╚Ťiat Sony pe care le pute╚Ťi g─âsi extrem de profesionist, cu un design modern ╚Öi, de asemenea, cu unele m─âsuri speciale pentru a face jocul mai competitiv, sau poate chiar mai profesionist.

Da, pentru c─â controlerul este un controler pentru juc─âtorii profesioni╚Öti care nu de multe ori ca s─â se joace cu oficial Sony unul, dar care prefer─â s─â aib─â o mai mare personalizare a butoanelor, în plus fa╚Ť─â de alte bun─ât─â╚Ťi pe care le ve╚Ťi vedea detine acest controler.

Se mândre╚Öte în mod clar cu toate caracteristicile ergonomice ale seriei REVOLUTION, ar fi pârghii asimetrice, declan╚Öatoare ╚Öi taste de ac╚Ťiune mai mari, împreun─â cu dou─â compartimente de greutate. Aceasta este pentru o experien╚Ť─â complet personalizat─â. Folosind interfa╚Ťa software inclus─â pentru PC, juc─âtorii pot crea profiluri personalizate cu capacitatea de a configura toate tastele de cartografiere, sensibilitate a manetei ╚Öi a declan╚Ö─ârii, motoare de vibra╚Ťii ╚Öi multe altele. Cu acest controler de cablu, NACON a stabilit un nou standard în lumea jocurilor competitive pe PS4.

De asemenea, pentru acest controler exist─â o soliditate de construc╚Ťie complet─â capabil de a face un sentiment "premium", de îndat─â ce lua╚Ťi-l în mân─â. În mod clar nu exist─â ca pentru al╚Ťii jack audio de obicei pentru a insera c─â╚Öti, precum ╚Öi o iluminare de fundal pentru a face chiar mai mult "Pro".

 

Nacon Revolution Nelimitat Pro

Nacon Revolution Unlimited Pro

Nacon Revolution Unlimited Pro è uno dei più costosi e probabilmente migliori controller per PS4 attualmente in circolazione. È senza dubbio un condensato di tutta l’esperienza tecnologica di Nacon nel campo del gaming competitivo su PS4. Grazie alla modalità di gioco wireless, è il controller ideale per i PRO gamer più esigenti ed è dedicato al 100% agli eSport.

A livello tecnico vede la presenza di tecnologia all’avanguardia ed è completamente personalizzabile oltre ad includere funzioni chat e audio wireless. Nella modalità PS4-Advanced, puoi accedere ai profili di gioco creati con il software incluso. Mappatura dei tasti, regolazione della curva di risposta delle levette, inversione delle levette e degli assi, impostazione della sensibilità delle zone morte di ogni grilletto, calibrazione dell’intensità della vibrazione: le possibilità di personalizzazione sono davvero infinite.

╚śi apoi? Înc─â? Pute╚Ťi chiar s─â modifica╚Ťi culoarea ╚Öi s─â regla╚Ťi intensitatea luminii de fundal a manetei drepte,pentru un aspect absolut personal. Ce e mai mult, în cazul în care nu este suficient pentru tine, ╚Ötii c─â exist─â, de asemenea, un caz rigid în pachet, care v─â va permite s─â efectueze controlere ╚Öi accesorii oriunde cu tine.

De asemenea, incredibil este faptul c─â controlerul are compartimente interne cu diferite greut─â╚Ťi disponibile (2×10 g, 2×14 g, 2×16 g) pentru a asigura personalizarea maxim─â. ╚śi, din nou, controlerul include controale plasate pe partea inferioar─â pentru a v─â permite s─â regla╚Ťi rapid volumul de c─â╚Öti ╚Öi seta╚Ťi atât modul de joc ╚Öi modul de conectare. Pe scurt, maximul pentru cei care doresc s─â concureze la maxim.

 

Comandantul luptei Hori

Hori Fighting Commander

Dac─â sunte╚Ťi un entuziast de lupt─â ╚Öi în c─âutarea unui controler economic diferit decât cele de obicei, pe pia╚Ť─â, v─â recomand─âm s─â arunca╚Ťi o privire la Hori Fighting Commander,un alt Sony-licen╚Ťiat pad.

Proiectat special pentru cei care nu doresc s─â treac─â la Stick Arcades ╚Öi prefer─â un design mai similar cu cel standard,Hori Fighting Commander este un controler care se conecteaz─â numai prin cablu USB la PlayStation 4. Acest lucru v─â permite s─â ave╚Ťi timpi de r─âspuns reduse,de importan╚Ť─â fundamental─â pentru joc de lupt─â.

Soliditatea construc╚Ťiei este în norm─â ╚Öiergonomia este bun─â: odat─â ce au înv─â╚Ťat s─â st─âpâneasc─â pad-ul, mul╚Ťi fani de lupt─â nu mai pot merge înapoi. În mod clar nu vorbim despre un controler potrivit pentru alte tipuri de jocuri video, deoarece bastoane analogice lipsesc. Un pad conceput pentru a completa cel standard, mai degrab─â decât s─â-l înlocuiasc─â.

În dreapta exist─â 2 butoane programabile,care pot fi folosite pentru a accelera ac╚Ťiunile în joc ╚Öi pentru a genera combo-uri devastatoare. Exist─â, de asemenea, un glisor pentru a gestiona crucea direc╚Ťional─â,unul pentru aschimba atribuirea tastelor dorsale,butonul pentru modul Turbo,butonul Share ╚Öi butonul de start inevitabil. Lipsesc mufele de vibra╚Ťii ╚Öi c─â╚Öti.

Pe scurt, Hori Fighting Commander este un controler ieftin conceput exclusiv pentru jocuri de lupt─â ╚Öi, prin urmare, poate interesa c─â ni╚Ö─â audien╚Ť─â.

 

Razer Raiju Ultimate

Razer Raiju Ultimate

În cazul în care Razer Raiju Tournament Edition ╚Ťi-am spus despre mai devreme nu este suficient pentru tine ╚Öi dori╚Ťi s─â vizeze un sony-licen╚Ťiat PS4 controler, care este cu adev─ârat în partea de sus, ar trebui s─â dea Razer Raiju Ultimateo ╚Öans─â.

Este un controler care are toate specifica╚Ťiile foarte bune ale modelului "de baz─â" ╚Öi adaug─â mai multe posibilit─â╚Ťi de personalizare. De fapt, caracteristica specific─â a Razer Raiju Ultimate este capacitatea de a schimba pârghiile ╚Öi de a le alege în func╚Ťie de forma ╚Öi în─âl╚Ťimea lor. În plus fa╚Ť─â de aceasta, pute╚Ťi monta o înclinare sau individuale D-Pad. Pune pur ╚Öi simplu, pute╚Ťi personaliza fizic aspectul pad la nevoile dumneavoastra.

Soliditatea construc╚Ťiei este excelent─â, iar conexiunea are loc atât prin Bluetooth, cât ╚Öi prin cablu. Exist─â, de asemenea, posibilitatea de a reglabutoanele, sensibilitatea analogic─â ╚Öi intensitatea vibra╚Ťiilor prin aplica╚Ťia mobil─â clasic─â ╚Öi, în acest caz, exist─â, de asemenea, o band─â led RGB interesant─â din jurul touchpad-ului.

În cele din urm─â, Razer Raiju Ultimate este unul dintre cele mai personalizabile controlere PS4 disponibile pe pia╚Ť─â ╚Öi, din acest motiv, este deosebit de potrivit pentru juc─âtorii pro. Potrivit multora, acest pad poate garanta mari avantaje competitive în jocuri, ar fi Battle Royales. Prin urmare, comunitatea este considerat─â a fi cel mai bun controler PS4 pentru Fortnite.

 

Nacon Compact

Nacon Compact

Dac─â sunte╚Ťi în c─âutarea unui produs care nu cost─â prea mult ╚Öi are licen╚Ťa oficial─â Sony în acela╚Öi timp, poate dori╚Ťi s─â verifica╚Ťi controlerul Nacon Compact.

De fapt, este un model entry-level care func╚Ťioneaz─â numai prin cablu USB (lungimea acestuia din urm─â este de aproximativ 3 metri). Acest lucru înseamn─â c─â pad-ul nu are toate caracteristicile oferite de clasic DualShock 4, ci pur ╚Öi simplu garanteaz─â ceea ce are nevoie utilizatorul mediu,p─âstrând pre╚Ťul cât mai sc─âzut posibil.

Soliditatea construc╚Ťiei este bun─â, iar dimensiunea este compact─â,ceea ce este deosebit de apreciat de cei care cred c─â multe controlere PlayStation 4 sunt incomode de utilizat. Plasarea cheii este, în esen╚Ť─â, un clasic sony consola playere sunt folosite pentru a, dar în mod clar dimensiunea compact─â înseamn─â cheile sunt mai aproape împreun─â.

Touchpad-ul,de╚Öi de dimensiuni mici, este înc─â prezent, iar butoanele Partajare ╚Öi Pornire sunt, de asemenea, în vigoare. Exist─â, de asemenea, un mic bar de lumin─â,care se afl─â chiar deasupra intr─ârii la mufa audio pentru c─â╚Öti. Un pad bun pentru cei care nu doresc s─â-╚Öi petreac─â prea mult, de╚Öi lipsa de Bluetooth ╚Öi dimensiunea mic─â trebuie s─â fie luate în considerare.

 

Hori Mini Cu fir

Hori Mini Wired

Copiii mai mici pot avea unele probleme cu utilizarea controlerului PS4, având în vedere dimensiunea acestuia din urm─â. Din acest motiv, Hori Mini Wired a fost creat: un pad licen╚Ťiat Sony proiectat cu nevoile tinerilor juc─âtori în minte.

Pune pur ╚Öi simplu, este un pad economice deosebit de mici (40% mai mici decât controlerul standard). Hori Mini Wired se conecteaz─â exclusiv prin cablu USB (aproximativ 3 metri lungime) ╚Öi are chiar ╚Öi un touchpad mic care simuleaz─â cel de pe DualShock 4.

Pentru restul, toate caracteristicile inutile au fost eliminate în mod clar, dar butonul Home,butonul Partajare, D-Pad ╚Öi analogii sunt înc─â în vigoare. Culorile disponibile sunt negru, albastru ╚Öi ro╚Öu, astfel încât pargoli pot alege,de asemenea, modelul pe care îl consider─â cel mai frumos pentru a vedea.

Un produs care s─â ia în considerare pentru copiii dumneavoastr─â, conceput pentru a introduce cei mici în lumea PlayStation 4.

 

F─âr─â fir asimetric Nacon

Nacon Asymmetric Controller

Una dintre cele mai mari critici nivelate la PlayStation 4 controler de c─âtre cei care folosesc de obicei Xbox pad este cea a designului analogic simetrice alese de Sony, care unii fani spun c─â ar fi frumos pentru a vedea, dar nu ar fi la fel de confortabil ca solu╚Ťia Microsoft.

Din acest motiv, Nacon a pus pe pia╚Ť─â un controler asimetric pentru PlayStation 4 echipat cu o licen╚Ť─â Sony, care preia în unele moduri de proiectare a Xbox pad. Nacon Asimetric Wireless se conecteaz─â la consol─â exclusiv prin intermediul unui transmi╚Ť─âtor USB. De asemenea, nu exist─â difuzoare ╚Öi senzori de mi╚Öcare, dar pe de alt─â parte vorbim despre un pad economic.

În schimb, g─âsim o bar─â de lumin─â între intrarea mufei audio pentru c─â╚Öti ╚Öi butonul Home. Exist─â, de asemenea, butonul Share ╚Öi soliditatea construi este bun. Nici o problem─â în ceea ce prive╚Öte acoperirea wireless ╚Öi durata de via╚Ť─â a bateriei - suntempe niveluri similare cu cele ale DualShock 4.

În cele din urm─â, Nacon Asimetric Wireless este un controler de mare cost-eficiente concepute pentru cei care s-au obi╚Önuit cu aranjamentul analogic al Pad Xbox.

 

Hori Onyx+ Wireless

Hori Onyx\+

Ce spui? Sunte╚Ťi în c─âutarea unui controler rentabil cu design asimetric, care poate oferi, de asemenea, o form─â aproape de cea a Pad Xbox? Ei bine, atunci Sony Hori Onyx + Wireless controler licen╚Ťiat ar putea fi pentru tine.

Este un produs care are caracteristici foarte asem─ân─âtoare cu cele oferite de Nacon Asimetric Wireless despre care v-am spus mai devreme, deoarece chiar ╚Öi în acest caz conexiunea are loc numai prin transmi╚Ť─âtor USB ╚Öi butoanele disponibile sunt întotdeauna cele clasice.

Hory Onix Wireless este un controler potrivit în principal pentru cei care doresc s─â se apropie cât mai mult posibil de experien╚Ťa garantat─â de Xbox pad, f─âr─â a fi nevoie s─â-╚Öi petreac─â prea mult. Ea are conexiune wireless, dar mai presus de toate v─â pute╚Ťi conecta c─â╚Öti pentru a juca ╚Öi apoi îl pute╚Ťi utiliza cu sau f─âr─â cablu ╚Öi, prin urmare, chiar ╚Öi atunci când este de înc─ârcare. Nici o problem─â din acest punct de vedere, cu toate acestea, pentru c─â are autonomie pentru cel pu╚Ťin 5 ore de joc continuu.

 

ASTRO Gaming C40 TR

Astro Gaming Astro C40

Echipat cu o licen╚Ť─â Sony, ASTRO Gaming C40 TR este un controler cu un design deosebit de atipic în compara╚Ťie cu cel clasic folosit de cele mai multe console tampoane ╚Öi de aceea unii juc─âtori îl folosesc: s─â ias─â în eviden╚Ť─â fa╚Ť─â de celelalte.

Vorbim despre un pad conceput pentru a concura în turnee ╚Öi, prin urmare, vom g─âsi butoane programabile ╚Öi module deta╚Öabile ╚Öi interschimbabile, de la analogic la tastatura direc╚Ťional─â. Acest lucru înseamn─â c─â pute╚Ťi utiliza atât pad cu analogi plasate simetric ╚Öi asimetric. Pune pur ╚Öi simplu, juc─âtorul decide care configura╚Ťie se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

ASTRO Gaming C40 TR se conecteaz─â la PlayStation 4 atât cu fir, cât ╚Öi f─âr─â fir. Exist─â, de asemenea, o caracteristic─â care v─â permite s─â "blocare" declan╚Öeaz─â pentru a permite juc─âtorilor s─â vizeze ╚Öi trage mai repede. Acest lucru poate asigura un avantaj competitiv bun mai ales în jocuri shooter,în cazul în care viteza de ac╚Ťiune este destul de important.

Cu toate acestea, dup─â este posibil s─â fi ghicit deja,personalizare extinse garantate de acest controler de fapt, face potrivit pentru destul de mult orice fel de joc.