Știri și evenimente

POLIȚIȘTII LOCALI TIMIȘORENI, CAMPIONI LA COMPETIȚIA DE TIR AUTUMN CUP

POLIȚIȘTII LOCALI TIMIȘORENI, CAMPIONI LA COMPETIȚIA DE TIR AUTUMN CUP

19-09-2017

Evenimente membrii

    La sfârșitul săptămânii, la Poligonul de la Pădurea Verde din Timișoara, s-a desfășurat Autumn Cup la tir, competiție organizată de Clubul Spotiv Timișoara și Blue Line. Manifestarea a adunat laolaltă polițiști naționali, polițiști locali și trăgători de tir sportiv de la poligoanele private din Timișoara. În urma concursului, pe locul 1 s-a clasat directorul Poliției Locale Timișoara, dl Dorel Cojan, pe locul 2 polițist local Toma Vasile, tot din cadrul Direcției Poliția Locală Timișoara, iar pe 3 Spătaru Cristian din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.  Locul 1 la tragere cu pistolul, la feminin, s-a clasat Georgina Velicu, tot din cadrul Poliției Locale Timișoara.

NU  ÎNCURAJAȚI  COMERȚUL  STRADAL  NEAUTORIZAT

NU ÎNCURAJAȚI COMERȚUL STRADAL NEAUTORIZAT

18-09-2017

Evenimente membrii

     Astăzi, 18.09.2017, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au identificat și sancționat, în zona Pieței Dobroești vânzători ambulanți, care ofereau spre vânzare 1000 kg. struguri pentru care nu aveau acte de proveniență și pe care le expuneau în alte locuri decât cele special amenajate. Cele șase sancțiuni aplicate au însumat 3000 lei, iar marfa a fost confiscată, urmându-se procedura pentru valorificarea acesteia.

POLITISTII PUN DIN NOU TUNURILE PE HOTII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN

POLITISTII PUN DIN NOU TUNURILE PE HOTII DIN MIJLOACELE DE TRANSPORT IN COMUN

14-09-2017

Evenimente membrii

    TIMISOARA. S-au întors patrulele mixte de polițiști și jandarmi pe mijloacele de transport în comun din Timișoara. Polițiștii locali susțin că inițiativa aparține Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, care a pus din nou tunurile pe hoții de buzunare. Oamenii legii spun că au reluat din această săptămână patrulările comune în tramvaie și autobuze, cu scopul de a preveni în primul rând furturile de buzunare și din poșete.

AI TRECUT CU MOPEDUL PRIN PASAJUL JIUL? ATENTIE, CEI PRIMI AMENDA!

AI TRECUT CU MOPEDUL PRIN PASAJUL JIUL? ATENTIE, CEI PRIMI AMENDA!

14-09-2017

Evenimente membrii

    Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au constatat că în ultimele trei zile şase conducători de mopede au circulat cu astfel de vehicule prin pasajul pietonal de pe str. Jiul, aceștia urmând să fie identificați și sancționați. Poliţia Locală reaminteşte că în această locație există indicator care interzice pătrunderea mopedelor, moticicletelor etc prin pasajul pietonal, fiind amplasate și camere video pentru a-i depista pe cei care nu respectă legislația în vigoare. Amenzile sunt cuprinse între 290 și 435 de lei și două puncte penalizare la permis.

POLITIA LOCALA AMENDEAZA COMERCIANTII DIN MEHALA, DAR SI ADMINISTRATIA PIETELOR

POLITIA LOCALA AMENDEAZA COMERCIANTII DIN MEHALA, DAR SI ADMINISTRATIA PIETELOR

14-09-2017

Evenimente membrii

      Mai mulţi comercianţi din Piaţa Mehala, dar şi administratorul acesteia, SC Pieţe SA – serviciu aflat în subordinea Primăriei Timişoara, au fost amendaţi de poliţiştii locali după o razie. Nu mai puţin de 26 de comercianţi au fost sancţionaţi de agenţi pentru „lipsa curățeniei, neverificarea metrologică a cântarelor, nerespectarea sectorizării și lipsa documentelor”.

NU SCAPA NIMENI DE OCHIUL BIG BROTHER DIN TIMISOARA

NU SCAPA NIMENI DE OCHIUL BIG BROTHER DIN TIMISOARA

14-09-2017

Evenimente membrii

     Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră acționează zilnic pentru a lua măsurile legale în cazul conducătorilor auto care opresc sau staționează cu autovehiculele în zona centrală a municipiului, restricționată prin indicatoare rutiere, ori pătrund cu autovehiculele în zona pietonală acolo unde acest lucru este interzis.

 

AI ARUNCAT GUNOIUL PE STRADĂ?  TE PUNEM SĂ FACI CURĂȚENIE ÎN URMA TA!

AI ARUNCAT GUNOIUL PE STRADĂ? TE PUNEM SĂ FACI CURĂȚENIE ÎN URMA TA!

13-09-2017

Evenimente membrii

      În noaptea de 12/13.09.2017, Serviciul de monitorizare și supraveghere video, din cadrul Poliției Locale Sector 2 a surprins în timp real,  trei persoane care aruncau gunoiul pe domeniul public,  în zona Străzii Beiu Constantin. Ca urmare a intervenției rapide a unui echipaj de la Serviciul Ordine Publică persoanele au fost somate  să adune gunoiul  pe care l-au depozitat ilegal pe domeniul public și să îl transporte pe propria proprietate.

 

MAȘINA A DAT-O DE GOL!

MAȘINA A DAT-O DE GOL!

13-09-2017

Evenimente membrii

       În noaptea de 12/13.09.2017, Serviciul de monitorizare și supraveghere video, din cadrul Poliției Locale Sector 2, a surprins în timp real,  o persoana de sex feminin care aruncă gunoiul pe domeniul public, la intersecția Străzilor Traian cu Pop de Băsești. Persoana a fost identificată după numărul de auto cu care s-a deplasat și sancționată conform legilor în vigoare.

ACTIVITĂŢI DESFĂŞURATE DE SERVICIUL CONTROL DISCIPLINĂ ÎN CONSTRUCŢII - AFIŞAJ STRADAL, CONTROL COMERCIAL ŞI PROTECŢIA MEDIULUI DIN CADRUL POLIȚIEI LOCALE TG. MUREȘ, ÎN PERIOADA  28 AUGUST  – 12 SEPTEMBRIE 2017

ACTIVITĂŢI DESFĂŞURATE DE SERVICIUL CONTROL DISCIPLINĂ ÎN CONSTRUCŢII - AFIŞAJ STRADAL, CONTROL COMERCIAL ŞI PROTECŢIA MEDIULUI DIN CADRUL POLIȚIEI LOCALE TG. MUREȘ, ÎN PERIOADA 28 AUGUST – 12 SEPTEMBRIE 2017

13-09-2017

Evenimente membrii

    LUCRĂRI DE CONSTRUCŢII NEAUTORIZATE

     În intervalul de referinţă, cadrele Biroului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal au executat peste 90 verificări atât pentru a rezolva 13 sesizări repartizate, cât şi pentru a investiga alte situaţii constatate în teren. După identificarea investitorilor, beneficiarilor sau executanţilor a 7 lucrări de construcţii realizate fără „autorizaţie de construire”, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în cuantum de 5.000 lei, iar în alte 2 cazuri s-a dispus oprirea lucrărilor până la clarificarea împrejurărilor în care acestea se efectuează, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii.

FURT DIN MEGA MALL

13-09-2017

Evenimente membrii

     În data de 09.09.2017, în jurul orei 13.30, un echipaj al Poliției Locale Sector 2, aflat în patrulare în zona Centrului Comercial Mega Mall, situat în Cartierul Pantelimon, a intervenit cu promptitudine, a interceptat și imobilizat, la solicitarea unui agent de pază, patru tineri care au sustras articole de îmbrăcăminte dintr-o societate comercială, care își desfășoară activitatea în interiorul centrului comercial. După identificarea făptuitorilor, Poliția Locală Sector 2 a întocmit un proces verbal de constatare a infracțiunii și a predat persoanele Secției 9 Poliție, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, art. 228 NCP.

 

FURT MATERIALE DE CONSTRUCȚII DE LA REABILITĂRI

12-09-2017

Evenimente membrii

     Vineri, 08.09.2017, un echipaj al Poliției Locale Sector 2, aflat în în patrulare în zona Șos. Colentina nr 4,  a surprins o persoana de sex masculin, în timp ce sustrăgea materiale de costrucții de la o societate care se ocupă cu reabilitarea unui bloc de pe Str. Mașina de Pâine. Cel în cauză a fost imobilizat, identificat ca fiind RB, în vârstă de 28 de ani. I-a fost întocmit proces verbal de costatare a infracțiunii, după care a fost predat pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt art. 228 NCP, lucrătorilor din cadrul Sectiei 7 Poliție. Prejudiciul a fost recuperat și înmânat proprietarului de drept (6 baxuri polistiren).

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 CONTINUĂ ACȚIUNEA DE  RIDICARE A „CAPRELOR” AMPLASATE ILEGAL PE TROTUAR

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 CONTINUĂ ACȚIUNEA DE RIDICARE A „CAPRELOR” AMPLASATE ILEGAL PE TROTUAR

07-09-2017

Evenimente membrii

     Astăzi, 07.09.2017, polițiștii locali, din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, au ridicat din Str. Elev Stefanescu Stefan, str. Magura Vulturului, str. Gheorghe Stanescu X sos. Pantelimon, str, Ciresului, str. Agricultori, str. Matei Voievod, B-dul Carol I, str. J. L. Calderon, str. Viitorului, peste 150 de construcții metalice, amplasate ilegal, pentru blocarea accesului la locurile de parcare de pe carosabil și trotuar. Administrația Domeniului Public Sector 2 a sprijinit acțiunea de înlăturare a  dispozitivelor metalice, de pe domeniului public.Poliția Locală Sector 2 va continua acțiunea și în perioada următoare, în vederea înlăturării tuturor dispozitivelor amplasate ilegal, pe raza Sectorului 2.

 

POLITISTII LOCALI DIN TIMISOARA INVATA SA VORBEASCA ENGLEZA. CARE ESTE MOTIVUL

POLITISTII LOCALI DIN TIMISOARA INVATA SA VORBEASCA ENGLEZA. CARE ESTE MOTIVUL

06-09-2017

Evenimente membrii

    Zece polițiști locali din Timișoara, din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Circulație Rutieră, învață, din această săptămână, limba engleză. Aceștia s-au înscris la un modul de curs de perfecționare a limbii, care este susținut de profesori de limba engleză din cadrul unei societăți specializate în domeniu. Totul cu scopul ca polițiștii locali să poată dialoga cu turiștii care vin în orașul de pe Bega, mai ales că vom fi Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

S-A DAT ALARMA INTR-UN PARC DIN TIMISOARA! CE AU DESCOPERIT POLITISTII LOCALI?

S-A DAT ALARMA INTR-UN PARC DIN TIMISOARA! CE AU DESCOPERIT POLITISTII LOCALI?

05-09-2017

Evenimente membrii

    TIMISOARA. Surpriză pentru echipaj al Poliţiei Locale Timişoara, care era în patrulare pe o stradă din zona Modern. La un moment dat, ei au văzut două grupuri de persoane suspecte, aşa că au trecut la legitimarea lor.


Vremea