Știri și evenimente

POLIȚIȘTII LOCALI TIMIȘORENI, CAMPIONI LA COMPETIȚIA DE TIR AUTUMN CUP

POLIȚIȘTII LOCALI TIMIȘORENI, CAMPIONI LA COMPETIȚIA DE TIR AUTUMN CUP

19-Sep-2017

Evenimente membrii

    La sfârșitul săptămânii, la Poligonul de la Pădurea Verde din Timișoara, s-a desfășurat Autumn Cup la tir, competiție organizată de Clubul Spotiv Timișoara și Blue Line. Manifestarea a adunat laolaltă polițiști naționali, polițiști locali și trăgători de tir sportiv de la poligoanele private din Timișoara. În urma concursului, pe locul 1 s-a clasat directorul Poliției Locale Timișoara, dl Dorel Cojan, pe locul 2 polițist local Toma Vasile, tot din cadrul Direcției Poliția Locală Timișoara, iar pe 3 Spătaru Cristian din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.  Locul 1 la tragere cu pistolul, la feminin, s-a clasat Georgina Velicu, tot din cadrul Poliției Locale Timișoara.

NU  ÎNCURAJAȚI  COMERȚUL  STRADAL  NEAUTORIZAT

NU ÎNCURAJAȚI COMERȚUL STRADAL NEAUTORIZAT

18-Sep-2017

Evenimente membrii

     Astăzi, 18.09.2017, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Comercial au identificat și sancționat, în zona Pieței Dobroești vânzători ambulanți, care ofereau spre vânzare 1000 kg. struguri pentru care nu aveau acte de proveniență și pe care le expuneau în alte locuri decât cele special amenajate. Cele șase sancțiuni aplicate au însumat 3000 lei, iar marfa a fost confiscată, urmându-se procedura pentru valorificarea acesteia.

COMUNICATE DE PRESĂ

07-04-2016

 

In perioada 22 - 23 aprilie 2016 Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali  din România, organizează Campionatul Naţional de „TIR", TENIS DE MASĂ și ȘAH al Poliţiştilor  locali pentru unităţile teritoriale, în localitatea Tărlungeni, jud. Brașov.

 

 

10-06-2015

Vineri, 12 iunie 2015, la ora 10, va avea loc ședința grupului de lucru cu reprezentanții asociațiilor membre ale Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România și cu Directorii Polițiilor Locale din țară. 

03-03-2015

 

Sâmbătă, 14 martie 2015, în localitatea Bușteni, jud. Prahova , va avea loc ședința ordinara a  Adunării Generale a Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România, cu urmatoarea ordine de zi:

 

 

 

Arhivă comunicate

Chestionar

Cum vi se pare noul site al FNPLR?

Foarte complet

Necesită îmbunătățiri

Nu îmi place

Votează Vezi rezultatele

Vremea